Berichten over akkoord

ZANGRROEP AKKOORD WEER GESTART MET DE WEKELIJKSE REPETITIES 

Vanaf eind augustus repeteren de dames en heren van zanggroep Akkoord weer.

Na anderhalf jaar hebben zij elkaar live ontmoet en de gezelligheid was én het zingen klonk gelijk als vanouds. Na het opwarmen van de stemmen voelde het coronaproof zingen zo goed, evenals de complimenten van dirigent Gerard Poot en de begeleiding van pianist Paul Drost.

De zanggroep heeft er alle vertrouwen in dat de optredens die voor oktober gepland staan in de Kunstlinie, de Meerpaal, de Agora en ’t Voorhuys dan staan als een huis. Deze productie, Flevo-Land van de Toekomst is een samenwerking met Theaterproductie TOP, waar meerdere Flevolandse koren en theatergezelschappen aan deelnemen.

En daarna maakt het koor zich op voor een optreden op het Wijland festival in december.

Wat staan er leuke dingen op de agenda, zoals ook een optreden op de Floriade in 2022 en het jubileumjaar in 2023.

Zanggroep Akkoord repeteert iedere donderdagavond in de kantine van de Korfbalvereniging, Educalaan 39, 8251 GC Dronten.

U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur om een repetitie bij te wonen. Wie weet bevalt het zo goed dat zij u daarna als lid van Zanggroep Akkoord mogen verwelkomen!

Meer informatie mail naar: info@zanggroepakkoord.nl

ZANGERS EN ZANGERESSEN 

KOM UIT DE BADKAMER VANDAAN EN ZING MET ONS MEE.

En uiteraard zijn nieuwe zangers en zangeressen van harte welkom op onze repetitieavonden.

Donderdagavond vanaf 19.45 uur in Dronten.

op de locatie bij de

Korfbal vereniging Educalaan 39 Dronten

Heb je altijd al gedacht ik zou wel in een koor willen zingen dan is nu je kans om na de zomer weer te gaan zingen in een enthousiast en hecht koor, waar naast het zingen met elkaar ook zeker de onderlinge contacten heel waardevol zijn, de repetitieavonden eindigen vaak met mooie gesprekken bij een biertje voor de mannen (bassen, tenoren en alten) en een frisje of wijntje of soms ook een biertje bij de dames (tenoren, alten en sopranen).

Kortom jouw stem past vast ook in 1 van onze stemgroepen, maar dat wordt later bepaald.

Onze gemiddelde leeftijd is 40+ maar wij zijn zeker nog niet belegen…..

Ons repertoire is heel gevarieerd. Wij starten na deze Corona tijd laagdrempelig en onze stemmen moeten zeker ook weer inzingen, schroom niet en probeer het gewoon.

Neem gerust contact op met info@zanggroepakkoord.nl voor meer informatie.