Team sessies 2021

 data voor de nieuwe teamssessies vastgesteld. Noteer maar:
4 maart, 1 april, 29 april, 27 mei en 24 juni. 

Tip van Gerard, onze dirigent; online zingen.

www.zingalsvanzelf.nl

Iedere zaterdag met meer dan 1.000 mensen online zingen. In je eigen vertrouwde omgeving, lekker voluit meezingen zonder dat iemand iets hoort of ziet. Via een livestream.

Onder leiding van een bevlogen zangdocent.

Een aanrader. Sommige bestuursleden hebben ook al meegedaan en zijn erg enthousiast.

Jubilaris Ymi

12,5 jaar

25 Jarig Jubileum Anny

Vrijwilligers van het jaar

Jolanda en Gerard

Andere locatie

Zanggroep Akkoord gaat in het seizoen 2020/2021 repeteren op een nieuwe locatie.

Vanaf september 2020 zitten we elke donderdagavond in de kantine van ASVD korfbal.
Educalaan 39, Dronten

Akkoord tijdelijke stop i.v.m. Corona

Per 1 oktober 2020 zijn wij na een periode van online zingen en zingen in een tent met spatmaskers even tijdelijk gestopt met onze repetities.

Dit in verband met de situatie die nu ontstaan is na de persconferentie over de aanscherpingen ivm de toename van landelijke Corona besmettingen.

Daarbij nog het feit dat de sportkantines zijn gesloten. Daardoor kan onze zangavond na de herfstvakantie niet starten. Het bestuur heeft daarop besloten in overleg met de dirigent en pianist geen risico te lopen en per direct alle repetities te stoppen. Zodra het duidelijk is hoe de situatie verloopt zal er nader bericht volgen.

Ondertussen worden wel op deze site nieuwe berichten, mededelingen en nieuwe nummers geplaatst zodat u wel thuis kunt repeteren.

Wekelijks zullen wij mail ontvangen van onze voorzitster en maandelijks zullen wij contact houden via een Team sessie. Zodat wij zeker contact met elkaar kunnen houden. Wij houden u op de hoogte.

Het bestuur.

Wereldlichtjesdag in Dronten

Lichtjesdag

Op zondag 8 december wordt in Dronten Wereldlichtjesdag gehouden. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is. Je kind blijft immers je kind! Voor altijd in je hart en gedachten!
Bij deze gelegenheid zal zanggroep Akkoord (belangeloos) een aantal liederen zingen .